Overigens is er niets mis mee als u naar Kreta reist, georganiseerd door een reisbureau (Touroperator) 
Wij reizen liever individueel. Dat heeft zo zijn voordelen. Kopen dus losse tickets en gaan daarna bepalen waar wij willen verblijven op Kreta. Dat het vaak ook nog iets goedkoper is, dat is mooi, maar niet bepalend. Om eens  een vergelijking te maken: 14 dagen Toscane of zuid Frankrijk
(met eigen auto) in een appartement is (denk ik) duurder. Zelfs geloof ik dat het vanuit zuid Limburg naar het overigens mooie Ameland duurder is. (Eigen berekening Juni 2015)
 
Mocht u zich af vragen waar dat bloemetje op deze site toch vandaan komt, welnu bij het passeren van de Knossos uitgang staan een aantal van deze bijzonder mooie bloemen.
Waarom wij met zo velen reizen maken naar elders? Waarschijnlijk uit nieuwsgierigheid. Of....is er meer?   Hoe dan ook voor de meeste mensen is het een soort uitbraak uit het dagelijkse leven.  Wij leerden op de griekse  eilanden dat je vakantie ook kunt ondergaan. Vandaar de tekst inzake het 'kreta gevoel'.
Wij wensen u veel plezier op onze site. Een leuk bericht,  groet of boodschap stellen wij zeer op prijs. Ook staan wij open voor suggesties (opbouwende kritiek) of aanvullende gegevens. Neemt u gerust contact op via e mail.
Disclaimer
Moederloos
Lammetje
krijgt de fles
Algemene Info